Zorghulpmiddelen bij StelComfort

Onder zorghulpmiddelen verstaan wij ook aanpassingen voor in de badkamer. Het kan zijn dat u een kruk of douchestoel nodig heeft in de badkamer. In onze winkel hebben we een groot assortiment van beugels, toiletverhogers, douchestoelen, enz. Op onze webshop stelcomfortshop.nl kunt u een overzicht met uitgebreide omschrijving vinden van de producten.

In onze winkel zijn ook diverse zorghulpmiddelen verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan gipshoezen voor onder de douche. Maar ook handige hulpmiddelen voor in de keuken. Ook verkopen wij incontinentiemateriaal.

Een bijzonder product zijn onze dementie/alzheimer klokken. De Comfortclox is de meest uitgebreide klok die helemaal in te stellen is zoals u het wilt.

Het zicht kan ook verminderen wanneer u ouder wordt. U bent echter nog graag in contact met kinderen en kleinkinderen. Bij StelComfort hebben we daarom speciale toetsenborden met grotere toetsen welke makkelijk aan te sluiten zijn op uw computer. Niet alleen toetsenborden maar ook smartphones en tablets voor senioren hebben wij bij StelComfort.

Heeft u vragen over onze zorghulpmiddelen? U bent van harte welkom in onze winkel of neem contact met ons op!