Wooncomfort bij StelComfort

Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen zijn er diverse mogelijkheden om uw huis aan te passen.

Kom naar onze winkel en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Moeite met opstaan? Niet alleen voor mensen met rugklachten maar ook voor degene die waarde hechten aan een goede zithouding kan een fauteuil op maat uitkomst bieden. In onze winkel in Zevenbergen verkopen we de stoelen van het merk Fitform.
Een op maat gemaakte stoel biedt u de mogelijkheid in de juiste houding, ontspannen te zitten zonder onderuit te zakken en helpt u gemakkelijk opstaan. 
Onze uitgebreide collectie fauteuils appelleert aan diverse smaken van klassiek tot modern. De stoelen zijn voorzien van elektrische verstel mogelijkheden. Hierdoor kunt u niet alleen actief zitten, maar ook verantwoord relaxen en eenvoudig opstaan.

Deze sta-op stoelen worden op maat gemaakt. We maken hiervoor gebruik van een passtoel. U gaat zitten in deze stoel en wij meten o.a. de voor u beste zithoogte en zitdiepte op.
Uiteraard heeft u keuze uit diverse stof- en leersoorten. Bij aanschaf van een Fitform sta-op stoel krijgt u 10 jaar garantie waarborg. Meer lezen over deze waarborg garantie, klik dan hier.

Er is ook een eenvoudigere uitvoering van de sta-op stoel. Deze wordt niet volledig aangemeten maar is verkrijgbaar in een 3-tal standaard maten.