Service en onderhoud

Omdat wij service erg belangrijk vinden zijn wij ook uitleenpunt voor Mediplus en Medipoint. Standaard hebben we o.a. rolstoelen, krukken, rollators, toiletstoelen en douchekrukken staan.
Ook zijn we uitleenpunt voor de Kruisvereniging en Thebe Extra. Bent u lid van één van deze verenigingen dan kunt u tijdelijk gratis krukken, een rollator of een looprek lenen. Op vertoon van uw ledenpas krijgt op een groot aantal producten zelfs korting in onze winkel in Zevenbergen.

Rijdt u een scootmobiel en heeft u in de winter een probleem om hem te stallen? Wij hebben een winterstalling. Voor € 25,- per maand kunt u uw scootmobiel in het winterseizoen bij ons stallen.
Wij bieden ook een onderhoudscontract aan voor uw scootmobiel aan voor € 95, – per jaar. Plaatst u uw scootmobiel bij ons in de winterstalling en heeft u een onderhoudscontract dan krijgt uw scootmobiel voordat u hem weer uit de stalling haalt gelijk een onderhoudsbeurt.

Heeft u nog vragen of wilt u advies over het onderhoud van uw scootmobiel, u bent welkom in onze winkel of neem contact met ons op!