Mobiliteit bij StelComfort

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven is in de huidige tijd erg belangrijk ook wanneer er beperkingen met betrekking tot mobiliteit zijn.
Bij StelComfort in Zevenbergen hebben wij een ruim assortiment aan hulpmiddelen die u kunnen helpen zo mobiel mogelijk te blijven. Het aanbod varieert van een wandelstok tot aan een scootmobiel.

In de categorie wandelstokken zijn er ook looprekken. We hebben ook een groot aantal rollators in diverse prijsklasses. Het elephantje is een heel bekende rollator die al jaren verkrijgbaar is.

Tegenwoordig zijn er ook veel lichtgewicht en makkelijk inklapbare rollators zoals de Topro rollators en de superlichtgewicht Rehacense rollators. Tevens hebben wij de Rollz Motion die omgebouwd kan worden van rollator naar rolstoel. Omdat een rollator ook gezien mag worden zijn er tegenwoordig ook frisse kleuren. In onze winkel kunt u ze uitgebreid uittesten op onze indoor testbaan. Scootmobielen hebben wij in 3- en 4-wiel uitvoering. Wanneer u overweegt een scootmobiel aan te schaffen is het belangrijk om uw wensen t.a.v. een scootmobiel duidelijk op een rijtje te zetten.

Wilt u alleen boodschappen doen met uw scootmobiel of wilt u er ook op uit trekken met partner of vrienden en gezellig ergens gaan zitten? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar om de scootmobiel te stallen. Bent u op zoek naar een opvouwbare scoot om mee te nemen voor een dagje uit? Tijdens een adviesgesprek in onze winkel nemen wij graag alle mogelijkheden met u door.
Ook kunnen wij u helpen met aangepaste fietsen van Van Raam. Een aantal voorbeelden zijn driewielfietsen, rolstoelfietsen en scootmobielfietsen. Wij kunnen de fietsen van uw keuze op zicht naar de winkel laten komen. Tijdens een adviesgesprek kijken we naar uw wensen en behoeften.

Alle rollators, scootmobielen en fietsen kunt u komen proberen in onze showroom aan de Campagneweg 1 in Zevenbergen. Kijk hier voor onze openingstijden en adresgegevens.