0168 331 300

   info@stelcomfort.nl

  Maandag: 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur

Contact

Showroom

Campagneweg 1
4761RM Zevenbergen

T: 0168 331 300
E: info@stelcomfort.nl

Maandag: 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag op afspraak

Onze showroom met een breed assortiment zorghulpmiddelen is gemakkelijk bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Met de auto

Roosendaal/Dordrecht
Vanaf de A17 neemt u afslag 25. Volg de route richting Zevenbergen (N285). Bij de 3e verkeerslichten gaat u linksaf richting industrieterrein Koekoek. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Campagneweg. U vindt ons in het eerste pand aan uw linkerzijde.

Etten-Leur/Breda
Neem de Zevenbergseweg (N389) richting Zevenbergen. Op de rotonde rechtdoor richting Zevenbergen-Centrum. U steekt de spoorlijn over. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf de Prins Hendrikstraat in. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor de Blokweg op (industrieterrein Koekoek). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Campagneweg. U vindt ons in het eerste pand aan uw linkerzijde.

Langeweg/Terheijden
Neem De Langeweg (N285) richting Zevenbergen. Op de rotonde rechtdoor richting Zevenbergen/Klundert. U steekt de spoorlijn over. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting industrieterrein Koekoek. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Campagneweg. U vindt ons in het eerste pand aan uw linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan gratis op ons eigen terrein. Direct voor de entree zijn twee plaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

Met het openbaar vervoer

Trein
Vanaf het station Zevenbergen loopt u rechtsaf de Stationslaan in. U volgt de flauwe bocht naar links, dit is de Prins Hendrikstraat. Bij de verkeerslichten steekt u de weg over. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Campagneweg. U vindt ons in het eerste pand aan uw linkerzijde.

Bus
Neem bus 117 richting Zevenbergen. Stap uit bij de halte Prins Hendrikstraat. Loop noordwaards richting de suikerfabriek. Bij de verkeerslichten steekt u de weg over. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Campagneweg. U vindt ons in het eerste pand aan uw linkerzijde.

meer informatie www.9292.nl